O nama

mono_houseTvrtka TERMOING d.o.o. bavi se veleprodajom i maloprodajom opreme i materijala za: centralno grijanje vodoinstalaciju klimatizaciju solarno grijanje sanitarije podno grijanje plin Osim navedenog u asortimanu nudi veliki izbor alata za obradu cijevi, ručnih i električnih alata za instalatere centralnog grijanja i vodoinstalatere.

Tvrtka je započela sa radom 1990. godine, u unajmljenom prostoru. Poslovnošću i primjerenim odnosom prema korisnicima naših usluga, tijekom godina prerasla u tvrtku sa zapaženim poslovnim rezultatima. Danas poslujemo u vlastitim prostorima: izložbeno – prodajnom salonu u Labinu, gdje se nalazi uprava i glavno skladište, te poslovnici u servisnoj zoni Poreč u Poreču.

U sastavu tvtke djeluje stručna i ovlaštena servisna služba za klimatizaciju i ostalu opremu iz asortimana. Kao dugogodišnji poslovni partner uglednih talijanskih proizvođača, korektnim radom i kvalitetnim proizvodima, a svakako i povoljnim cijenama, zadobili smo povjerenje brojnih klijenata.

Ovim kratkim upoznavanjem želimo Vas potaknuti na poslovnu suradnju iz bilo kojeg područja naše djelatnosti. Poštujući Vaše zahtjeve i mogućnosti, nastojimo uvijek pronaći najbolje rješenje. Stoga bez ustručavanja prilikom odabira partnera zatražite i našu ponudu.

Vjerujemo da ćemo opravdati Vaše povjerenje.

 

Vaš TERMOING.